VELKOMMEN TIL NATUREKSPEDITIONEN

Smag på Naturen

Tag på en rejse tilbage i tiden og SMAG PÅ LIVØ.

Livø er en af Danmarks naturperler med masser af uberørt natur fyldt med stillekupeer. Her skruer alle helt automatisk ned for aktivitetsniveauet og slapper af, da tiden på mange måder står stille. Det er en ø, hvor det er oplagt at lege, at man lever i en tid som jæger samlere, for her findes ikke aktivitetscentre og butikker. Her skal man selv ud at indsamle og tilberede maden, hvilket for mange er en stor oplevelse.

Læs mere

Oplev Mere - Brug Naturen

Du må mere i naturen, end du tror. Kend reglerne, vis hensyn og nyd friluftslivet

Træk det elektroniske stik ud og tag på tur i naturen. Det opfordres både børn og voksne til, for det får man en kanon fællesoplevelse ud af, svarer naturvejleder Karin Winther fra Vesthimmerlands Kommune. Sammen med Lars Wachmann fra Naturstyrelsen afvikler hun bl.a. familiearrangementerne "Smag på Livø" og "Se pinsesolen danse fra en hængekøje". Til disse arrangementer deltager både, børn, forældre og bedsteforældre. Ingen spørger til, hvad skal vi lave, hvad er klokken eller hvornår skal vi hjem.

Læs mere
Vis tidligere blogindlæg

Der findes naturbaser i Vesthimmerland

Naturbaserne er åben hele året og etableret for, at du kan blive klogere på naturen, ved at være midt i den. Her vil du opleve pludselige overraskelser, når dyr, fugle, padder eller insekter kommer forbi og hilser på. Overnatter du, får du unikke sanseoplevelse, når mosekonen brygger, elverpigerne danser og de mange nat-aktive dyr ses eller høres.

Alle brugere er velkommen. Baserne kan ikke bestilles på forhånd. 

NATURBASER

Klik her og se dine muligheder

ARRANGEMENTER

På jagt efter den sjældne sommerfugl Hedepletvinge

28-05-2017 - KL.13:00-16:00
Vil du med ”på jagt” for at finde den sjældne …

Se pinsesolen danse fra en hængekøje.

03-06-2017 - KL.17.00-10.00
Oplev pinsesolen danse fra en hængekøje i skoven. Bålet vil …

Smag på Livø - Vild Mad arrangement

26-06-2017 - KL.13:30-10:00
Smag på og oplev den fantastiske naturperle Livø. Vi indsamler …
Se alle arrangementer

TIPS & TRICKS

Tips til en tur ud i naturen

 

Familietur

Naturen er et perfekt sted for flere generationer at mødes om fælles aktiviteter. Find inspiration til natur-ture og aktiviteter

KLIK HER & SE SIDEN

KLIK HER & SE ALLE TIPS OG TRICKS

FRILUFTSGUIDEN

Find ruter til lands og vands på cykel, hest eller gåben i Friluftsguiden eller download Scandinavian Trails, der er en app som med GPS-funktion viser digitale kort med vandre-, kajak-, cykle- og ridestier.

KLIK HER & SE SIDEN

Primi-Deluxe

PRIMI-DELUXE, er et NATUR- OG OPLEVELSESKONCEPT, hvor vi blander både de primitive og luksuriøse naturoplevelser.

Søger du aktiviteter for det indre legebarn eller vil du udfordres som vildmanden den ene dag, for så den næste at tage på wellness-ophold, så tjek Primi-Deluxe aktiviteterne.

I dag vil vi gerne være primitive og luksuriøse, sporty og afstressede. Det må gerne være aktiviteter med leg og læring med og uden familien. Overnatningerne kan være primitive, hvor maden tilberedes over bål, og ingredienser indsamles i naturens spisekammer.

Men—vi holder også af luksusudgaven, hvor vi overnatter i en luksushængekøje eller på et hotel og menuen er gourmet mit alles.

Her kan du finde inspiration til ture, hvor både de primitive og luksusøse naturoplevelser blandes i en spændende cocktail.

KLIK HER & SE ALLE IDÈER
Primi-Deluxe - primitive og luksuriøse naturoplevelser

#NATUREKSPEDITIONEN

VI ER OGSÅ PÅ FACEBOOK...

Følg Naturekspeditionen på Facebook, hvis du vil have tips til aktiviteter og gratis ture i naturen.

KLIK HER & SE SIDEN