Karin i Krattet – Skovbad og scoreturné i januar

28/01/2024, kl. 10:00 - 12:00
Naturbasen på Louns
Hesselvej 44 9640 Farsø

Karin i Krattet nu også med “podcast-live-vandring” 

Karin i Krattet er en Podcast, hvor du hver måned kommer med naturvejleder Karin Winther fra Vesthimmerlands Kommune på tur i naturen.

I 2024 kan du, den sidste søndag i hver måned, også komme med på vandretur til de områder, hvor podcastserien “Karin i Krattet” er optaget. Disse søndage tager vi på en ca. 5 km rundtur, udgangspunkt i Naturekspeditionens naturglædekalender, sætter fokus naturens glædesmedicin og formidler aktiviteter i naturen, der booster naturglæden.

Karin i Krattet  – Skovbad og scoreturné i januar

Naturen er din bedste ven, når det gælder om såvel fysisk som mental sundhed.
Og hvem kunne ikke bruge sådan en ven i januar, hvor du måske har lovet dig selv at motionere noget mere og passe på ikke at blive fortravlet eller måske ligefrem stresset i det nye år?

Du får tips og tricks til begge dele på den dér ikke-fitness-agtigt måde sammen med naturvejleder Karin Winther. På turen kan du stifte bekend skab med begrebet ‘skovbad’, og høre om den scoreturné, som både uglen og ræven er taget på her i begyndelsen af året.

Januar måneds tur starter ved Naturbasen på Louns ved Hvalpsund, hvor der er en bjergtagende udsigt ud over vandet og over til halvøen Salling. Et udsigtspunkt, der også kan give dig et fornyet kendskab til forfatteren Johannes V. Jensen.

Naturen på Louns

Lyt til Karin i Krattet som Podcast

Bag ‘Karin i Krattet’ står naturvejleder hos Vesthimmerlands Kommune, Karin Winther, som i 2018 blev kåret til Årets Naturformidler.

Charlotte Ostertag fra ‘Ostertag – Podcast & Kommunikation’ medvirker og har produceret podcasten.

Du finder alle afsnit i podcastserien Karin i Krattet her