Naturdetektiv – gæt og find spor efter dyr i skoven

22-02-2018 - KL.10:00-12:00

Sted: Naturbasen i Jenle. Drej ned ad markvej overfor Kelddalvej 68.

Dyrene i skoven, er ofte svære at se, hvis man ikke er helt stille. Måske er I heldige at få et glimt af et rådyr, høre en mus pusle i de visne blade, men som oftest er dyrene flygtet, før I ser dem. Deres spor og efterladenskaber kan til gengæld findes rundt omkring i skoven og de er med til at fortælle historier om, hvordan de forskellige dyr lever.

Denne dag snyder vi lidt og har fyldt skoven med dyr og spor efter dem. Kom og test din viden i kranie-konkurrencen, hvor meget du ved om dyrene i skoven. Mon du er en ægte NaturNørd?

Alle deltagere får udleveret NaturNød-diplom.

Arrangør: Naturvejleder Lars Wachmann, Naturstyrelsen og naturvejleder Karin Winther Vesthimmerlands Kommune. www.naturekspeditionen.dk

 

ARRANGEMENTER

Se alle arrangementer

TIPS & TRICKS

Tips til en tur ud i naturen

 

Familietur

Naturen er et perfekt sted for flere generationer at mødes om fælles aktiviteter. Find inspiration til natur-ture og aktiviteter

KLIK HER & SE SIDEN

KLIK HER & SE ALLE TIPS OG TRICKS

FRILUFTSGUIDEN

Find ruter til lands og vands på cykel, hest eller gåben i Friluftsguiden eller download Scandinavian Trails, der er en app som med GPS-funktion viser digitale kort med vandre-, kajak-, cykle- og ridestier.

KLIK HER & SE SIDEN