Vælg en side
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

NATURENS DAG

13. september til 14:00 - 16:00

Der koges rejer ved Limfjorden

Tag familien med ud i naturen på Naturens Dag i Hvalpsund, når Vesthimmerlands Kommune og Danmarks Naturfredningsforening inviterer til naturaktiviteter i og ved Limfjorden.

Naturbussen ved Hvalpsund

Oplev Limfjordens gemmer til vands lands og i luften. Det rullende naturcenter er kørt til Hvalpsund med NaturNørd aktiviteter. Vi har waders med i alle størrelser, så både børn og voksne kan komme ud at stryge rejer i fjorden fortæller naturvejleder Karin Winther. Det er lidt VILDT, at mange ikke ved, at man ved blot at gå to meter ud i vandet kan fange fjordrejer som vi kan købe i butikkerne. Og ”vildt” er netop temaet for dette års Naturens Dag.

Deltagere til Naturens Dag

Naturen kan noget helt særligt. Naturen er vild og foranderlig, men den kan også skabe ro, når livet bliver hektisk. I naturen er der altid nye og spændende oplevelser i vente, både for voksne og børn. Naturen har vildt mange oplevelsesmuligheder, hvilket Danmarks naturfredsforening denne søndag er med til at sætte fokus på sammen med Vesthimmerlands Kommune. Sammen vil vi opfordre alle til at bruge naturen vildt meget og få vildt lyst til at komme tilbage for at opleve, blive tryg, blive overvældet, blive afslappet, blive klogere, venligere og sikkert vildt glad.

Opgaver om dyr i Limfjorden

Til Naturens Dag i Vesthimmerland skal vi være vilde og udfordre os selv sammen som familie. Har du nogen sinde smagt fjordrejer, holdt en krabbe eller ved du hvad fjæsingen ville vinde i, hvis den stillede op i en talentkonkurrence eller måske hvem sildens værste fjende er, så kig forbi til Naturens Dag i Hvalpsund og deltag i NaturNørd –konkurrence for hele familien.

Alt er gratis og der er præmier til alle familier, der løser naturopgaverne og selvfølgelig uddeles Naturglædekalenderen med inspiration til mange flere ”vilde” naturoplevelser hele året, slutter naturvejlederen.

Børne- og familievenlig: (X)

 

Detaljer

Dato:
13. september
Tidspunkt:
14:00 - 16:00