Vælg en side
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

SNITTEVÆRKSTED OG EVENTYRROLLESPIL

14. oktober, 2020 til 10:00 - 12:00

Snitte værksted i Jenle

PÅ GRUND AF CORONA HAR VI ÆNDRET DET ANNONCEREDE PROGRAM MED SNITTEVÆRKSTED.

Denne formiddag skal alle snitte en vandrestok, som skal bruges i eventyr-rollespillet “Den Gyldne Nøgle”, hvor deltagerne skal hjælpe børnene Pil og Storm med at finde “Den gyldne nøgle” som tyve i skoven har stjålet. Nøglen siges, at skulle bruges for at komme ind i den største gravhøj i skoven.

“Hjemme hos Pil og Storm hænger der en gylden nøgle godt gemt i et hemmeligt rum bagerst i et stort skab i stuen. Det er en nøgle, som passer til døren ind til den største gravhøj i skoven.
Det ved de for nøglen tilhører en handelsrejsende, der hedder Gyldensten. Han overnattede hos Pil og Storms familie en kold og stormfuld nat. Inden han rejste videre bad han Pil og Storms far om at passe på nøglen. Pil og Storm har bestemt fået besked på ALDRIG at tage nøglen, men nysgerrigheden rykker i dem begge for hvad gemmer der sig inde i gravhøjen?

En dag hvor Pil og Storm er alene hjemme, kan de ikke længere modstå fristelsen og Storm kravler ind i skabet, mens Pil holder vagt. Storm finder nøglen og de lister efterfølgende afsted gennem skoven på vej til gravhøjen. Men pludselig sker dét, der ikke må ske. En kronhjort brøler og Pil og Storm bliver forskrækkede og løber afsted, så hurtig de kan og da de er i sikkerhed under en kæmpefyr opdager Storm til sin skræk, at nøglen er væk! Pil og Storm er ude af sig selv, for nøglen skal findes inden deres far opdager den er væk”.

Heldigvis er du på overnatningstur på shelterpladsen og…nu begynder eventyret..

Afsnit 1
Pil og Storm spørger dig om du vil hjælpe med at finde nøglen, da de møder dig på Shelterpladsen? Er der spor I kan følge?

Sammen beslutter I at:
– At gå hen til den kloge ugle, for at bede om hjælp? Gå til afsnit 4.
– Finde ravnen i skoven, der elsker ting, der glimter, for at spørg om det er den der har fundet nøglen og gemt den? Gå til afsnit 6.

Det kræver tilmelding til arrangementet og der er max plads til 50 deltagere.

Tilmelding til karin@naturekspeditionen.dk eller 30324939

Arrangør: Naturvejleder Lars Wachmann, Naturstyrelsen og naturvejleder Karin Winther Vesthimmerlands kommune.

Børne- og familievenlig: (X)

 

Detaljer

Dato:
14. oktober, 2020
Tidspunkt:
10:00 - 12:00

Sted

Naturbasen i Jenle plantage Års
Kelddalvej 68
9600 Aars Danmark
+ Google Maps