Blog

Kukkelurekasser

Gå på opdagelse i Uhrehøje Plantage 

Tag familien med ud på jagt efter kukkelurekasserne og løs de spændede opgaver, som en flok friske 10-klasseselever har udarbejdet. Opgaverne down-loades her på siden og er en rigtig god familieaktivitet.

Få frisk luft - oplevelser og ny viden.

Kukkelur og god tur.

Læs mere

Nature Ranger - Fritidsjob

Er du naturlig nysgerrig? Tør du møde nattens dyr? Er du frisk på at opdage naturen med andre unge?  Vil du være med til at gøre en forskel, så er det dig vi har et fritidsjob til.

Vi søger unge mellem 13-16 år

Unge, som har et ønske om at møde nye venner.

Unge, der gerne vil styrke selvtilliden.

Unge, der har et ønske om en bedre fysisk form.

Find flere informationer HER

Udfyld ansøgningsskemaet HER. Send det til naturvejleder Karin Winther på mailadressen karin@naturekspeditionen.dk så kontakter vi dig. Ring også meget gerne på 30324939 for at høre mere.

Læs mere

Efterårsferieaktiviteter

Efterårsferien er rigtig familieferie

Mange familier, på tværs af generationer, prioriterer at tage på tur sammen i efterårsferien. I det efterfølgende finder du inspiration til arrangementer og aktiviteter for alle generationer. Aktiviteterne bygger på elementerne natur, leg, læring, motion og masser af frisk luft.

I efterårsferien, kan man blandt andet kan finde naturvejlederne til tre gratis arrangementer.

Læs mere

Spindelvæv på en dugfrisk morgen

På en efterårs-morgen er solen længe om at få den tunge dug til at fordampe. Mens solen langsomt fordamper mere og mere tåge væk, afsløres hundredvis af edderkoppespind, som er tunge af dugdråber. De mange hjulspind ses mellem agertidsler, brændenælder, gråbynke og høje græsser.

Du kan "fange" et edderkoppespind og fremstille de flotteste billeder.
 

Læs mere

Natur og aktiviteter i September

September er årets første efterårsmåned. Ved månedens begyndelse er dagene stadig længere end nætterne, men ret hurtig bliver dagene kortere og kortere.

September er en høst måned. Bær, svampe og frugter er klar og skal spises eller gemmes til vinteren.

Men der er også "slanger" i paradiset, for dræbersneglen formerer sig, men tjek de 5 tip, så kan du måske vinde kampen over dræbersneglen.

Læs mere

Naturaktiviteter i august

Dejlige august fyldt med sommerdage til lege udenfor og natur, som dufter og smager

Det er let at lære når man har det sjovt og legen kan "snyde" megen læring ind hos alle generationer. Tag også gerne bøger om naturen med ud i den "rigtige" natur. Når man læser og samtidig ser og oplever det man læser om, da husker man med både hoved og krop.

Læs mere

Afbrændingsforbud

JUBIIII - AFBRÆNDINGSFORBUDDET OPHÆVET!

Så nu må der igen tændes bål på alle naturbaserne. Find dem HER

Læs mere

Ferie - Ferie- Ferie

Sol sommer og strandtid det er for mange ferie. Det er ikke alle, som blot kan bruge dagen med at bade og slikke solskin, så helidigvis er der masser af aktiviteter. På stranden finde masser af sten. Og sten er ikke bare sten. De kan males på, bruges til spil og stenbanko og så kan du også stege bøffen til burgeren på en sten.

Fra naturens store spisekammer kan du lige nu hente sundhed og energi i uanede mængder. Tag ud i skov, mark, eng og strand og tag børnene med, så de kan lære naturens mangfoldighed at kende. De spiselige planter vokser overalt

Læs mere

Gratis Grønne Glæder

Gratis Grønne Gaver  - Gi´ et gavekort til en naturoplevelse

Kom med naturvejleder Karin Winther på tur i Vesthimmerland

Print dine egen gavekort til naturoplevelser i Vesthimmerland, og giv dem til nogen du gerne vil dele en naturoplevelse sammen med. Der er arrangementer hele året, de fleste er gratis og kan fint kombineres med en gratis overnatning på en af naturbaserne.

Se alle arrangementerne HER

Læs mere

Natur og Aktivitetsideer i Juni

Juni er sommerens første måned og den måned, hvor vi fejre Sankthans ved at tænde bål.

Sankthansbålet blev brugt til at fejre den danske midsommer. Desuden troede man på, at naturkræfterne var ekstra stærke den aften og at lægeurter som man plukkede og dyppede sig i eller drak havde en særlig helbredende kraft den aften.

Find inspiration til aktiviteter i juni her og tjek også om døvnælderne måske er magiske..

Læs mere

Hedepletvingen er aktiv nu

NU kan de sjældne voksne sommerfugle ses enkelte steder på De Himmerlandske Heder, hvor de flyver rundt i nogle få uger. Hedpletvingen er en særlig sommergæst, som desværre kun lever 3 steder i Danmark. En af dem er i Vesthimmerland, hvor du kan finde den netop nu i Brusådale.

 

 

Læs mere

Natur og aktiviteter i April

Dagens længde er ved månedens begyndelse 13 timer og 2 minutter, og den tiltager i månedens løb med hele 2 timer og 13 minutter.

Temperaturen stiger og med en gennemsnitstemperatur på 5,7 grader så pibler det op af jorden med ukrudt, der kan bruges til både mad og drikke.

Et smuk april varsler en skidt maj og observers svalen i april, så bliver det en lun sommer.

Læs mere

Natur og aktivitetskalenderen

Julemåneden er måneden, hvor familiehyggen og aktiviteter på tværs af flere generationer prioriteres højt. Men det er også en travl måned med få lyse timer, så det kan være svært at forene. Men det er der råd for, mener naturvejleder Karin Winther fra Vesthimmerlands Kommune.

Fra den 1. december kan man hver dag, frem til juleaften, få nemme ideer i Naturekspeditionens natur- og aktivitetsjulekalender. Hver dag vil der "blive åbnet en låge" med idéer til julepynt og nemme billige julegaver.

Læs mere

Det må du indsamle i naturen

Skovens indsamlingsregler

Vil du gerne indsamle materialer fra naturen til julepynt og julegaver, så er det vigtigt at du følger naturbeskyttelsesreglerne.

Som hovedregel må du i offentligt ejede skove indsamle overalt i skoven, mens du i private skove kun må tage det med, du kan nå fra vej og sti.

Læs mere

Harer er sluppet fri i Uhrehøje

Du kan være med til at finde dem på tre måder.

1. Påskeharer gemmeleg

2. Woop jagt efter harerne

3: GPS harerleg

Læs mere

Skovens Dag i Uhrehøje

Søndag d. 6. maj kl. 10-15 Uhrehøje Plantage Farsøvej 95 Farsø Vesthimmerland

Skovens Dag i Uhrehøje fylder 10 år - Og det skal fejres med maner med borgmestertale ved Per Bach Laursen, ny komponeret hymne til skoven, skrevet og spiller på jagthorn af Per Iversen og kagemand til alle ved arrangementets åbning kl. 10.00

Skoven vil være klædt i de flotteste lysegrønne farver og ca. 60 aktører vil være klar med aktiviteter på Nordjyllands største Skovens Dag.

Kom og hør om ulven hos DNs naturambulance og vær med til klatring, vandhulssafari, svævebane, pandekager ved bålet, cykle på MB-ruten, rundture i hestevogn, naturaktiviter for de mindste og meget meget mere.

Gratis adgang - dog vil nogle af aktiviteterne være mod betaling.

Læs mere

Natur og aktiviteter i Marts

Marts er i følge kalenderen årets første forårsmåned. Dagens længde er ved månedens begyndelse 10 timer og 38 minutter, og den tiltager i løbet af måneden med hele 2 timer og 24 minutter.

I marts måned er der forårsjævndøgn. Det er den 21. marts, hvor nat og dag er lige lange. Ud fra et videnskabeligt synspunkt, er det den dato, som er en skilledag for, hvornår det er forår eller ej.

Der findes også en anden uvidenskabelig og uofficiel definition, hvor der kigges på temperaturen. Her siges det at foråret begynder, når minimumstemperaturen ligger mellem 0 og 10 grader.

Læs mere

På jagt efter forårstegn

Hvornår er det forår? Der er stor forskel på, hvornår det er foråret i Danmark. F.eks. springer mange forårsblomster ud 2 -3 uger før på Fyn end i Nordjylland. Marts er den første forårsmåned, men marts kan være både kold og med snebyger.

Glæden er dog den samme hvert år, når de første forårstegn viser sig. Tit forsøger vi at huske tilbage på, hvornår det lige var vi observerede de forskellige forårsbebudere sidste år. Nedenstående findes beskrivelser af forskellige forårsbebudere. På linjerne kan I skrive datoen på, hvor de observeres første gang.

God jagt på foråret.
Læs mere

Natur og aktiviteter i Februar

Februar er den sidste af det vi kalder vintermånederne. Måneden kan være fyldt med frost, sne og slud, men de seneste år, hvor vinteren har været mild, da begynder naturen så småt at forberede sig på forår sidst på måneden.

Februar er den korteste af alle måneder, alligevel tiltager dagens længde mærkbart. Dagens længde er ved månedens begyndelse 8 timer og 35 minutter, og den tiltager i løbet af måneden med hele 2 timer og 3 minutter.

Læs mere

Natur og aktiviteter i Januar

Naturen holder ALDRIG vinterlukket, og selvom januar er mørk og kold så sker der en masse.

Ræven roller, uglen tuder og du kan få styr på alle fuglene på foderbrættet. Januar er også den måneden, hvor frosten danner flotte iskrystaller og, hvor vi kan nyde de flotteste kunstfærdige islys.

Læs mere

Julepynt der kan spises

Kan det spises?

Først skal træet vises siden skal det spises.. Det synger vi i sangen "Højt fra træets grønne top".

Men det kan rent faktisk også lade sig gøre, hvis man pynter jule træet med rensdyrlav.

Læs mere

Primi-Deluxe

Bland din egen primi-Deluxe tur.

Tæt på 70 procent af danskerne vælger at blive i Danmark, når de skal vælge sommerens feriemål – blandt andet på grund af de smukke naturoplevelser og kyststrækninger.

- De danske traditioner, kulturen, den gastronomiske trend med de klassiske madvarer gør, at vi har lyst til at gå på opdagelse og udforske vores egen kultur og natur.

Læs mere

Inspiration til efterårsferien i naturen

 Efterårsferien er rigtig familieferie

Mange familier, på tværs af generationer, prioriterer at tage på tur sammen i efterårsferien. I det efterfølgende finder du inspiration til arrangementer og aktiviteter for alle generationer. Aktiviteterne bygger på elementerne natur, leg, læring, motion og masser af frisk luft.

I efterårsferien, kan man blandt andet kan finde naturvejlederne til to gratis arrangementer".

Læs mere

Trolls i Vesthimmerland

Der er også "Trolls" i Vesthimmerland

I Uhrehøje Plantage har vi vesthimmerlandske "trolls". Det er nemmest at finde de uartige trolde, der glemmer, at de ikke kan tåle sollys, for de bliver til troldetræer. Om dagen kan det være svært at finde troldetræerne, men hvis du tager et foto med blitz, så vil troldenes øjne lyse op. Om natten er det meget nemmere, at se hvilke træer, der er troldetræer, for her vil øjnene lyse op, hvis du lyser på træerne med en lommelygte. Du skal kigge på træerne bag shelterne på naturbasen. Her kan du også læse om troldene, der bor i denne skov.

 

Læs mere

Hekse og Magi

Går du på eventyr mellem virkelighedens grænser, så medbring et frisk skud fra et

piletræ. Dette vil beskytte dig og lede dig frem til store eventyr. På din eventyrrejse skal du bl.a. medbring to røde bær.

Bær de to røde bær i et rødt klæde. Når du har brug for et ønske tager du det ene bær, kaster det over venstre skulder og ønsker.

Læs mere

Smag på Naturen

Tag på en rejse tilbage i tiden og SMAG PÅ LIVØ.

Livø er en af Danmarks naturperler med masser af uberørt natur fyldt med stillekupeer. Her skruer alle helt automatisk ned for aktivitetsniveauet og slapper af, da tiden på mange måder står stille. Det er en ø, hvor det er oplagt at lege, at man lever i en tid som jæger samlere, for her findes ikke aktivitetscentre og butikker. Her skal man selv ud at indsamle og tilberede maden, hvilket for mange er en stor oplevelse.

Læs mere

Oplev Mere - Brug Naturen

Du må mere i naturen, end du tror. Kend reglerne, vis hensyn og nyd friluftslivet

Træk det elektroniske stik ud og tag på tur i naturen. Det opfordres både børn og voksne til, for det får man en kanon fællesoplevelse ud af, svarer naturvejleder Karin Winther fra Vesthimmerlands Kommune. Sammen med Lars Wachmann fra Naturstyrelsen afvikler hun bl.a. familiearrangementerne "Smag på Livø" og "Se pinsesolen danse fra en hængekøje". Til disse arrangementer deltager både, børn, forældre og bedsteforældre. Ingen spørger til, hvad skal vi lave, hvad er klokken eller hvornår skal vi hjem.

Læs mere

VildMad-skole for NaturNørder

Naturekspeditionen, det rullende naturcenter, ruller ud til både skov og strand, hvor der afvikles Vild Madskole for hele familien. Jeg har pakket naturbussen med alt i kurve, forklæder, potter og pander fiskegrej og har masser af ideer til vilde retter, fortæller naturvejlederen.

Find alle "skoledagene" under arrangementer.

Læs mere

Så er der frøæg i søen

Alle frøer og tudser er fredet i Danmark. De voksne dyr må ikke indsamles, forstyrres eller slås ihjel. Visse arter (skrubtudse, butsnudet og grøn frø) er tilladt i meget begrænset omfang at indsamle og kigge på æg og haletudser, men de skal sættes ud igen samme sted som de er fundet.

At følge forvandlingen fra æg til frø eller skrubtudse er en stor oplevelse for både store og små og tager kun 85 dage fra æg til frø/tudse.

Læs mere

Der er kuk i foråret

SÅ ER JAGTEN PÅ FORÅRSTEGN SAT IND
Vintergækker og erantis blomstre - men er det nu forårsbebudere? - ikke hvis I spørger mig :)

Det er tilgengæld hasselbuskens blomster, som jeg har set blomstre her d. 20. januar i Nordjylland, så nu skal vi ud på jagt efter forårstegn.

Aldrig har jeg startet "jagten på forårstegn" i januar, men i år er der pga. af den varme vinter helt kuk i foråret.

Læs mere

Nat -Naturnørd

NaturNørd natur er (u)hyggeligt!

"Det er faktisk ikke så uhyggeligt som jeg troede" svarede Sebastian på 10 år fra Nibe. Det var første gang han skulle på tur i en skov i mørke, og han havde været noget betænkelig....
 
Mange børn har aldrig været på tur i en mørk skov, men ALLE er vilde med at lyse med lommelygte på jagt efter nattens lysende øjene. Og det gælder både børn og voksne, så PRØV DET :)
 
Læs mere

Svampe fra naturens spisekammer

Det har været et fantastisk godt svampe år i år, men desværre bare ikke lige nu. Det må naturvejleder Karin Winther fra Vesthimmerlands Kommune indrømme.

Vi mangler regn, men der er svampe. Jeg har lige tjekket tre steder, hvor der pt. står kantareller, så der er ”guld” i skoven, I skal bare ud at finde dem.

I den kommende uge skulle regnen endelig komme og så forventer vi det vælter frem med svampe igen, fortæller naturvejlederen. Har du mod på at tage på tur alene, så kan du finde inspiration i svampefolderen, hvor alle svampe der findes i en radius på 200 m. rundt om naturbasen i Jenle er afbilledet.

Find folderen HER

Læs mere

Bæverunger i Østerkrat

Nu er det ganske vist. Der er flere bæverunger i Østerkrat ved Sønderup Å.

Jens Jørgen Kristiansen, der ejer en naturperle i Østerkrat, passer troligt 3 stk. vildtkamera opsat på steder, hvor vi har registreret bæveraktivitet. Senest har en af disse film, dokumenteret, at der er flere bæverunger i området.

 

Læs mere

August smager så godt

Høsten er over os og markernes afgrøder skal i hus. Det er også nu de mange "gratis" glæder i naturen skal plukkes og indsamles.  I august er hedens tyttebær, revling og blåbær klar. Inden længe kan der også høstes brombær og æblerne er lige på trapperne. Når du indsamler i naturen skal du være opmærksom på, at der er forskellige regler for, hvor du må færdes på henholdsvis offentlige arealer og private arealer.

Læs mere

Bær og Snapsetur på De Himmerlandskeheder

Søndag d. 21. august KL.13.00-16.00

P-Pladsen ved skilt til Skarpsallingkarrets fundsted på Aars- Aggersundvej

På de Himmerlandske heder er der gode muligheder for at finde mange forskellige bær og urter til at spise og drikke. Vi går på jagt i spisekammeret og testsmager også Bodils mange kryddersnapse.

Der vil være mulighed for at købe færdige kryddersnapse.

Guider: Naturvejleder Karin Winther og Bodil Nymark fra Hessel Snapselaug.

Læs mere

Gåsegribbe i Vesthimmerland

I flere dage har gåsegribbene tiltrukket besøgende fra nær og fjern. Mange fugleinteresserede har kørt langt for at se det sjældne syn i Danmark.

Gribbene har overnattet i Vesterris skoven nord for Aalestrup, og de nåede også at fortære et par grise ved en gård ved Østrup.

Jeg har fået tilsendt flotte fotos fra Bjarne Golles Århus og Kirsten Vittrup fra Rørbæk, som jeg har fået lov til at dele med jer. Tusinde tak til Bjarne og Kirsten.

Læs mere

Sjældne Naturtilbud Netop Nu!

Sjældne sommerfugle og orkideer kan opleves lige nu i Vesthimmerland!

NU er Hedepletvingen aktiv. Den sjældne voksne sommerfugle ses enkelte steder på De Himmerlandske Heder, hvor de flyver rundt i nogle få uger. Hedepletvingen er en særlig sommergæst, som desværre kun lever 3 steder i Danmark. Og Ved naturbasen på Louns kan du i de fredede bakker ned mod Limfjorden netop nu finde 5 forskellige arter orkideer.
Læs mere

Smag på Livø

Smag på og oplev den fantastiske naturperle Livø. I løbet af et lille døgn vil naturvejlederne Lars Wachmann fra Naturstyrelsen og naturvejleder Karin Winther fra Vesthimmerlands Kommune være guider på en anderledes naturoplevelse med gåture, indsamling af planter til mad, madlavning over bål, dyresafari, samt overnatning under åben himmel på stranden eller i hængekøjer i troldeskoven. Der kan evt. også overnattes på campingpladsen eller lejes senge i hytterne, men det arrangeres selv.

Læs mere

SEX i Sneglefart

Så kom regnen endelig og naturen myldre med snegle. Et par vinbjergsnegle valgte denne regnevåde lørdag til at parre sig og det i Snegle Fart!

Disse to vinbjergsnegle nød hinandens selskab i hele 9 timer inden de fortjent faldt om på ryggen!

Klik videre og se hvordan vinbjergsnegle parre sig, for det sker lidt "på Hovedet"

Læs mere

Natur og aktiviteter i maj

Dagens længde i maj er, ved månedens begyndelsen 15 timer og 15. minutter, men tiltager i løbet af måneden med 1 timer og 48 minutter.

Maj er mild og er den måned, hvor alt spirer frem og det både det kærkomne natur og det lidt mindre velkomne ukrudt.

Læs mere

Se Pinsesolen Danse fra en hængekøje

Oplev pinsesolen danse fra en hængekøje i skoven. Bålet vil være klar til at grille medbragt aftensmad fra kl. 17.00. Efter aftensmaden byder skoven på udfordringer og naturopgaver for alle generationer. Dagen slutter mens træerne bevæger sig langsomt i vinden og vugger os i søvn i hængekøjerne. Næste morgen vækkes vi af fugle, der underholdene flyver fra gren til gren og en dansende pinsesol som invitere til morgenmaden der fabrikeres over bål.

 

Læs mere

Skovens Dag

Søndag kl. 11-16 Naturbasen i Uhrehøje Plantage Farsøvej 95, Farsø Kom og vær med til guidede ture, klatring, vandhulssafari, bage pandekager ved bålet, cykle på MB-ruten, rundture i hestevogn, geocaching – skattejagt, mv.

Gratis adgang - dog vil nogle af aktiviteterne være mod betaling.

Arrangør: Uhrehøjegruppen og Naturvejleder Karin Winther Vesthimmerlands kommune, Naturekspeditionen.dk m.fl.

Læs mere

10 Års jubilæum ved Vilsted Sø

Jubilæums-NaturNørd tur for hele familien.

Søndag kl. 10.00 - 12.00 ved den nye bro og fugletårn.

Tag hele familien med på NaturNørd tur til Vilsted Sø, og tjek foråret ud sammen med ornitolog og naturvejledere, der har aktiviteter klar til lands, vand og i luften.

Alle som deltager får udleveret NaturNørd - Diplom.

Læs mere

Spot en attraktiv og succesfuld fasanhan

Vil du helt tæt på dyr i naturen, så er rådet ikke altid, at du skal gå stille. Faktisk kan du tit komme rigtig tæt på dyr, hvis du rider eller bliver inde i bilen og ruller vinduet ned, for så oplever dyrene dig ikke som et menneske, de skal være bange for, men som henholdsvis en hest og en bil.

Læs mere

De fantastiske Fem

Foredrag: De fantastiske fem

Fredag d. 01 april kl. 15.45

Foråret står for døren og naturen kalder. Naturvejleder Karin Winther guider dig gennem de mange oplevelser, du kan få i den vesthimmelandske natur. Karin Winther fortæller om og guider dig til at spotte de fantastiske 5; ulven, bæveren, havørnen, kirkeuglen og den sjældne sommerfugl hedepletvingen.

Fredag d. 1. april kl. 16.00 på Aars Bibliotek.
Varighed ca. 1 time. Gratis kaffe og småkager, tilmelding ikke nødvendig.

Læs mere

Hjælp os med at få styr på Troldene i Uhrehøje

Trolde kan ikke tåle sollys med mindre de har en hvid pind i munden, for så er de usynlige eller de tryller sig om til mennesker. Rammes troldene af solens stråler uden en hvid pind i munden, bliver de forhekset og forvandlet til et træ. Troldetræer er forheksede trolde. Der er mange og du er ikke i tvivl, hvis du går en tur om natten i skoven.

Læs mere

Naturen i Februar

Februar er den korteste af alle måneder, alligevel tiltager dagens længde mærkbart. Dagens længde er ved månedens begyndelse 8 timer og 35 minutter, og den tiltager i løbet af måneden med hele 2 timer og 3 minutter.

Februar er den sidste af det vi kalder vintermånederne. Måneden kan være fyldt med frost, sne og slud, men de seneste år, hvor vinteren har været mild, da begynder naturen så småt at forberede sig på forår sidst på måneden.

 
Læs mere

Naturen i December

17-11-2015

December er den mørkeste måned. Dagene er korte, hvad lyse timer angår. Så det er med at komme afsted ud i naturen, for at samle materialer til aktiviteter, som kan fabrikeres indendøre. Det er gratis at indsamle kogler, grene, sten, mos, blade, m.m. og mange flotte julegaver kan fremstilles.

December er også den måned, hvor vi kan lokke fuglene helt tæt på, hvis vi altså fodre dem på fuglebrættet lige udenfor vinduet. Måske skulle du skrive en kikkert og en fuglebog på ønskelisten. Tjek bl.a. øjnene på rødhalsen. Hvorfor mon de er større end de andres fugles øjne?

Læs mere

Der findes naturbaser i Vesthimmerland

Naturbaserne er åben hele året og etableret for, at du kan blive klogere på naturen, ved at være midt i den. Her vil du opleve pludselige overraskelser, når dyr, fugle, padder eller insekter kommer forbi og hilser på. Overnatter du, får du unikke sanseoplevelse, når mosekonen brygger, elverpigerne danser og de mange nat-aktive dyr ses eller høres.

Alle brugere er velkommen. Baserne kan ikke bestilles på forhånd. 

Læs mere

ARRANGEMENTER

Jul i skoven – 1. advent

02-12-2018 - KL.14:00-16:00
Nissejagt og juleaktiviteter i skoven. …
Se alle arrangementer

TIPS & TRICKS

Tips til en tur ud i naturen

 

Familietur

Naturen er et perfekt sted for flere generationer at mødes om fælles aktiviteter. Find inspiration til natur-ture og aktiviteter

KLIK HER & SE SIDEN

KLIK HER & SE ALLE TIPS OG TRICKS

FRILUFTSGUIDEN

Find ruter til lands og vands på cykel, hest eller gåben i Friluftsguiden eller download Scandinavian Trails, der er en app som med GPS-funktion viser digitale kort med vandre-, kajak-, cykle- og ridestier.

KLIK HER & SE SIDEN