Hyldeblomstkage

Hyldeblomstkage
Passer til Ø22-25cm springform
250 g sukker
1 stk. vaniljestang, kornene deraf eller 2 tsk. vaniljesukker
3 stk. æg
200 g ægte smør
175 g mel
1/4 tsk. salt
3 tsk. bagepulver
Masser af friske hyldeblomster
100 g hvid chokolade

Pynt
Friske hyldeblomster

Fremgangsmåder
Hyldeblomstkage
Pisk sukker, vanilje og æg til en lys og luftig æggesnaps.
Smelt smørret, og bland imens mel, salt og bagepulver. Kom nu smør og mel skiftevis i æggesnapsen mens du pisker godt imellem. Gem ca. en tsk. mel til at vende chokoladen i – så synket det ikke så let til bunds.
Hvis du vil kan du blende hyldeblomst ellers kan du bare plukke de hvide blomster af og putte dem i kagen. Hak chokoladen fint og vend det med mel du har gemt, og vend det så i kagedejen sammen med hyldeblomst resterne.
Kom dejen i din form og bag den ved 175˚C i ca. 40 min.  i ovn eller ca. den samme tid, hvis du bager den i en omniaovn oven på en trangia.