Pandekager bagt på trangie

Trangiabrød

 

Det skal du bruge

  • 4 dl. mel
  • 1,5 dl. vand
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 spsk. olie
  • Salt

 

Sådan gør du

  1. Bland mel, salt og bagepulver i en plastikpose derhjemme.
  2. Hæld vand og olie i posen, når du ankommer til dit spisested i det fri. Ælt dejen godt sammen – enten direkte i posen eller i en gryde.
  3. Form dejen til et fladt brød, der fylder en hel pande.
  4. Hæld en god sjat olie på en varm pande og læg brødet på panden.
  5. Steg brødet ved jævn varme i ca. 3-5 minutter på hver side, til der kommer en fin skorpe.

Tip! Du kan tilsætte diverse krydderier til dejen som f.eks. oregano, timian, kommen eller gurkemeje.

Det er ikke et gemmebrød, men det smager skønt, når det er frisklavet.