Fyldt appelsin

Fyldt appelsin

Fyldt appelsin Du kan fylde en appelsin med enten kagedej eller frikadellefars – og på den måde lave en lækker dessert eller hovedret med et tvist af appelsin.   Det skal du bruge En appelsin...
Hede bitter

Hede bitter

Hede bitter Bryg din egen bitter med urter og bær, du finder i naturen.   Det skal du bruge 2 dele lyng 1 del enebær ½ del tormentilrod 2 dele perikon Lidt stjerneanis 5,5 del Brøndumsnaps...
Porsesnapsbrød

Porsesnapsbrød

Porsesnapsbrød   Det skal du bruge 25 g. gær 400 ml. koldt vand 25 ml. porsesnaps 2 tsk. salt 0,5 dl. chiafrø 2 dl. havregryn 3 dl. speltmel 3 dl. hvedemel   Sådan gør du Opløs gæret i...
Bålpizzasnegle

Bålpizzasnegle

Bålpizzasnegle Det kan sagtens gå hurtigt, selvom du skal tilberede maden over bål. Her får du opskriften på nemme bålpizzasnegle – fastfood over bål. Det skal du bruge Færdigkøbt pizzadej Tomatpuré...
Monkey bread

Monkey bread

Monkey bread   Det skal du bruge Dej: 400 g. hvedemel 25 g. flydende margarine 25 g. gær 25 g. sukker 2,5 dl. lun mælk 1 tsk. salt Dyppelse: 125 g. flydende margarine 125 g. brun farin 2 tsk....
Stenstegt kylling

Stenstegt kylling

Stenstegt kylling   Det skal du bruge En fersk kylling Salt og peber En sten på størrelse med en stor appelsin Stanniol 2-3 aviser En sovepose   Sådan gør du Pak stenen ind i stanniol og...
Røget ørred med røllike

Røget ørred med røllike

Røget ørred med røllike   Det skal du bruge 0,5 side fersk ørred 1 citron (saft og skal herfra) Rigeligt frisk røllike gråbynke (fattigmandspeber) 2-3 håndfulde røgeflis Salt Peber   Sådan...