Vælg en side

Sundhed i Naturen

Friluftsrådet skamroser Vesthimmerland

Nature rangere på bro

–  Kommune tilhører den absolutte Danmarkselite, når det handler om at bruge naturen og friluftslivet til at styrke borgernes sundhed.

Det vil tydeligt fremgå, når repræsentanter for alle landets kommuner torsdag d. 23. januar samles til en stor konference i Nyborg.

På konferencen vil Vesthimmerlands Kommune fremhævet som en af de 10 foregangskommuner, som har særligt gode erfaringer med at arbejde med sundhed i naturen.

Baggrunden er, at Vesthimmerlands Kommune de seneste tre år har været partner i Friluftsrådets projekt “Sund i Naturen”.

– Vi har været enormt glade for vores samarbejde med Vesthimmerlands Kommune de seneste tre år. De indsatser, der er udviklet i Vesthimmerland, gør virkelig en forskel for de mennesker, som har deltaget. Vesthimmerlands Kommune er gået all in på sundhed i naturen og har skabt langtidsholdbare indsatser i naturen for ensomme ældre, børn med særlige behov og voksne, der døjer med forskellige kroniske sygdomme.

– Vesthimmerland sætter virkelig et eksempel, der er værd at følge, siger Jan Ejlsted, der er direktør i Friluftsrådet.

Indsatserne fra Vesthimmerlands Kommune bliver også fremhævet i et nyt inspirationskatalog, som udkommer på konferencen – og som efterfølgende bliver udsendt til alle landets kommuner, så endnu flere kan følge i Vesthimmerlands fodspor.

Læs mere om Aktiv i Naturen for ensomme ældre HER og Børn med særlige behov HER

 

Andre arrangementer

16 aug
13 sep

NATURENS DAG

13. september til 14:00 - 16:00
27 sep

SVAMPETUR I JENLE PLANTAGE

27. september til 13:00 - 16:00
12 okt

PÅ SPORET

12. oktober til 10:00 - 12:00
14 okt

SNITTEVÆRKSTED I SKOVEN

14. oktober til 10:00 - 12:00

KONTAKT

Naturekspeditionen
Vesthimmerlands Kommune
Karin@naturekspeditionen.dk
Mobil: +45 3032 4939

Naturvejleder
Karin Winther

Naturvejleder Karin Winther

Naturmedarbejder
Anette Ervolder

Anette Ervolder