Vælg en side

Velkommen til naturbaserne i Vesthimmerland

Skovensdag - der bages bålpandekager

Naturbaserne er åbne hele året og etableret for, at du kan blive klogere på naturen, ved at være midt i den.

Her vil du opleve pludselige overraskelser, når dyr, fugle, padder eller insekter kommer forbi og hilser på. Overnatter du, får du unikke sanseoplevelse, når mosekonen brygger, elverpigerne danser og de mange nat-aktive dyr ses eller høres. Alle brugere er velkommen og der må overnattes i sheltere eller hængekøjer.

Der må ikke slås telt op eller arrangeres fester med høj musik. Der henviser vi til lejrhytter eller lign. Da baserne er placeret i naturområder med dyreliv, henstilles der til, at der tages hensyn til disse. Baserne kan ikke bestilles på forhånd. Se mere om faciliteter og aktiviteter under hver base. Naturbasen bestyres af naturvejleder Karin Winther. Har du forslag til nye tiltag vil jeg meget gerne kontaktes.

Det er også mit håb, at du som bruger, vil passe på den og kontakte mig, hvis du oplever noget som er gået i stykker eller oplever aktiviteter, som ikke bør foregå på basen. På www.facebook.com/naturekspeditionen må du også meget gerne skrive om dine oplevelser på naturbasen.

Jeg kan kontaktes på mobil 30324939
De bedste ønsker om en god oplevelse på naturbasen
Karin Winther Naturvejleder i Vesthimmerlands Kommune

Naturbaser i Vesthimmerland

Forundringsbænke

Billede af vores forundringbænke
Billede af forundringsbænk

I nærheden af naturbaserne er der opstillet forundringsbænke i naturens stillekupeer. Find bænkene og oplev en naturforestilling både dag og nat. På bænkene er der opsat informationer om naturens forunderligheder.

Baserne er etableret med projektmidler fra:  

Logo lag
Logo Friluftsrådet
Energinetlogo