28/04/2024, kl. 10:00 - 12:00

P-pladsen på vej 533 uden for 9631, Gedsted

Karin i Krattet nu også med “podcast-live-vandring” 

Karin i Krattet er en Podcast, hvor du hver måned kommer med naturvejleder Karin Winther fra Vesthimmerlands Kommune på tur i naturen.

I 2024 kan du, den sidste søndag i hver måned, også komme med på vandretur til de områder, hvor podcastserien “Karin i Krattet” er optaget. Disse søndage tager vi på en ca. 5 km rundtur, udgangspunkt i Naturekspeditionens naturglædekalender, sætter fokus naturens glædesmedicin og formidler aktiviteter i naturen, der booster naturglæden.

I dette afsnit af Karin i Krattet kommer vi forbi både brunstige muldvarpe, gravende grævlinge, myrer med mobile varmeværker og frugtbare tudser, der slæber rundt med hannen på ryggen i ugevis. Og som altid gør Karin og Charlotte brug af naturens spisekammer – og der er tip til en smagfuld porsesnaps og en lækker ramsløgpesto – også selvom aprilvejret driller.

Alt det kommer vi omkring på Live-Vandringen, som foregår på Paradis-sporet ved Gedsted.

Det er et af rigtigt mange ‘Spor i landskabet’ , som findes over hele Danmark. Find et i nærheden af dig på www.spor.dk.

Bag ‘Karin i Krattet’ står naturvejleder hos Vesthimmerlands Kommune, Karin Winther, som i 2018 blev kåret til Årets Naturformidler.