Mød Naturekspeditionen

Bliv klogere på hvad Naturekspeditionen i Vesthimmerlands Kommune arbejder med – og hvem vi er.

Hvad arbejder vi med hos Naturekspeditionen?

Hos Naturekspeditionen er det vores vigtigste opgave at formidle naturen til dig, der lægger din vej forbi Vesthimmerland – det uanset om du er besøgende eller bor her. Det gør vi ved at udvikle og facilitere tilbud og arrangementer, samt ved at etablere rum, stier og baser i det fri.

 

Vi har fokus på naturen, fordi:

  • Naturen har en positiv indvirkning på din sundhed og livskvalitet.
  • Skoler og institutioner har brug for gode områder og faciliteter i det fri, der kan øge bevægelse og motorisk udvikling hos børnene, og sætte fokus på andre kompetencer end de boglige.
  • Grønne områder og smuk natur er en vigtig faktor for det sted, vi vælger at bo – og derfor er det vigtigt, at der er gode naturforhold i Vesthimmerland.
  • Besøgende skal have nogle spændende faciliterer og attraktive muligheder, når de lægger vejen forbi Vesthimmerland.

Hvem er vi?

Naturekspeditionen drives af 2 medarbejder: Karin Winther og Anette Ervolder.

Karin Winther fra Naturekspeditionen

Naturvejleder Karin Winther

Karin Winther er naturvejleder og kvinden bag naturekspeditions-konceptet, som hun siden 2005 løbende har udviklet til flere og flere målgrupper. Du vil møde Karin til Naturekspeditionens arrangementer, hvor hun deler ud af sin viden om og erfaring med naturen og dens effekt på vores liv. Det er også Karin, der fører pinden på Naturekspeditionens hjemmeside og sociale medier, hvor du løbende kan følge med i alt det nye, der sker i naturen.

I 2018 blev Karin kåret som Årets Naturformidler på Naturmødet. I kåringen blev der lagt vægt på de mange projekter, hun har gang i, hendes fantastiske engagement og ikke mindst hendes smittende energi, med hvilken hun har hjulpet mange mennesker. En indstilling lød bl.a.:

”Karin står for et utal af spændende og lærerige arrangementer på Naturbaserne – tiltag, som gør såvel børn som voksne klogere på naturen, ved at tage os med ud”.

Se prisoverrækkelsen fra Naturmødet 

 

Naturmedarbejder Anette Ervolder

Anette Ervolder er naturmedarbejder og den hovedansvarlige for, at Karin kan formidle.

Det er nemlig Anette, der holder styr på alt det administrative og praktiske arbejde, der ligger bag Naturekspeditionens mange arrangementer og tilbud.

Du vil ofte møde Anette til Naturekspeditionens arrangementer, hvor hun hjælper til med alt det praktiske.

Anette Ervolder fra Naturekspeditionen