Bæverarrangement ved Staudeengen Eftermiddag

05/03/2023, kl. 13:00 - 15:00
Staudeengen
Gunderstedvej 24 9240 Nibe

Bævertur og informationsmøde om bæverne i Danmark  og naturens oplevelsesværdier i sansehaven Staudeengen.

Turen indledes med kort informationsmøde, hvor man kan møde lodsejeren, vildtkonsulenten og naturvejlederen fortælle om bæverne, hvorefter der er rundvisning til Bæverdæmningen og indlandssøen i haven.

Efterfølgende vil Hanne Rasmussen, der ejer Staudeenge, fortælle om havens begyndelse og om, hvad aronia kan gør ved vores helbred.

Hos Staudeengen har du mulighed for at opleve vores fantastiske sansehave. Sansehaven består af smukke, vilde blomster i et naturskønt område. Sansehaven appellerer til til naturlige lyde, dufte og synsoplevelser, så du kan mærke naturen helt tæt på. Sansehaven er således med til at stimulere alle dine sanser, samtidig med at du kommer ud i dne frie natur, hvor der er højt til himlen. Når du får alle dine sanser i spil i vores skønne besøgshave, så vil du føle dig mere jordnær og komme i tættere kontakt med dine oplevelser. Nyd hver minut i vores smukke have hos Staudeengen.

Der kan købes kaffe med aroniakage.

Husk gummistøvler.

Arrangør: Vildkonsulent Ivar Høst, Naturstyrelsen, Naturvejleder Karin Winther Vesthimmerlands Kommune i samarbejde med lodsejer Hanne Rasmussen

Børne- og familievenlig: (X)