Bålpizza med bagepulverdej
Det skal du bruge
Pizzadej med bagepulver
- 3 dl. hvedemel
- 3 dl. fuldkornsmel
- 2 tsk. bagepulver
- 1 dl. majsmel
- 3 dl. vand
- 1 tsk. salt
Fyld
- Tomatpuré
- Ost
- Skinke
- Krydder fra blomsten på gråbynke og røllike
Du kan tilpasse fyldet alt efter, hvad du bedst kan lide, og hvilke spiseligt ting, du kan finde i naturen.
Sådan gør du
- Bland ingredienserne til dejen sammen.
- Rul dejen ud, så den fylder en hel tallerken.
- Kom fyld på halvdelen af pizzadejen og luk derefter pizzaen sammen med den anden halvdel, så pizzaen får form som en halvmåne.
- Varm en støbejernstoaster op over bålet og smør den med flydende margarine.
- Kom pizzaen i støbejernstoasteren og varm den på begge sider inde i gløderne. Husk at åbne toasteren af og til for at være sikker på, at pizzaen ikke brænder på.