Tilberedning af bålpizza over bål

Bålpizza med bagepulverdej

 

Det skal du bruge

Pizzadej med bagepulver

  • 3 dl. hvedemel
  • 3 dl. fuldkornsmel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1 dl. majsmel
  • 3 dl. vand
  • 1 tsk. salt

Fyld

  • Tomatpuré
  • Ost
  • Skinke
  • Krydder fra blomsten på gråbynke og røllike

Du kan tilpasse fyldet alt efter, hvad du bedst kan lide, og hvilke spiseligt ting, du kan finde i naturen.

 

Sådan gør du

  1. Bland ingredienserne til dejen sammen.
  2. Rul dejen ud, så den fylder en hel tallerken.
  3. Kom fyld på halvdelen af pizzadejen og luk derefter pizzaen sammen med den anden halvdel, så pizzaen får form som en halvmåne.
  4. Varm en støbejernstoaster op over bålet og smør den med flydende margarine.
  5. Kom pizzaen i støbejernstoasteren og varm den på begge sider inde i gløderne. Husk at åbne toasteren af og til for at være sikker på, at pizzaen ikke brænder på.