Vælg en side
Krabbesuppe

Krabbesuppe

5-10 krabber

Porrer, løg, gulerødder, kartofler, hvidløg eller andre grøntsager
Olie
Grøntsagsbouillon
Fløde
Vand
Salt og peber
Paprika

Først koges vand i en gryde. Når vandet er spilkogende, kommer de levende krabber i. Krabberne dør lige med det samme. Lad krabberne ligge i vandet i et stykke tid, inden de tages op, og vandet kasseres. Krabberne lægges på et spækbræt og skæres i stykker. Kom krabbestykkerne i en gryde med lidt vand. Lad gryden simre i ca. 15 min. Herefter sies krabbestykkerne fra og en lækker krabbefond er tilbage.

Grøntsagerne skæres i stykker og svitses i olie i en anden gryde.. Krabbefonden tilsættes sammen
med fløde, krydderier og grønsagsbouillon. Tilsæt ekstra vand alt efter, hvor meget suppe I skal bruge og hvor kraftig den skal smage.