Boller bagt med skvalderkål

Skvalderkålboller

 

Det skal du bruge

  • 0,5 l. skvalderkål
  • 1 dl. græskarkerner
  • 5 dl. lunken vand
  • 25 g. gær
  • 1 tsk. salt
  • 2 spsk. olie
  • 600 g. mel

 

Sådan gør du

  1. Hak skvalderkålen fint og skold den.
  2. Rist græskarkernerne på en tør pande og hak dem.
  3. Forvarm ovnen på 200 grader.
  4. Opløs gæren i vand og bland herefter olie, salt, skvalderkål og de ristede græskarkerner godt sammen.
  5. Tilsæt lidt efter lidt melet til blandingen og ælt det hele godt sammen.
  6. Lad dejen hæve i ca. 30 minutter.
  7. Form dejen til boller og lad dem hæve yderligere 20 minutter.
  8. Bag bollerne ved 200 grader i 18 minutter.