Chokolade med naturpynt

Spiselig naturpynt til søde sager

 

Bog

Du finder bog på bøgetræerne. Inde i bogen sidder der to små trekantede nødder, som har en brun skal på.

Ved at riste nødderne på en pande ved svag varme, kan du pille den brune skal af og bruge den til dine søde sager.

 

Koglefrø

Du finder koglefrø i koglerne fra både gran- og fyrretræer. Koglefrøene sidder på koglernes ”vinger”. Er koglerne lukkede, kan du varme dem op i ovnen – herefter vil de langsomt folde sig ud, så du kan drysse frøene ud.

 

Violer

Du kan gøre violerne ekstra lækre ved at kandisere dem. Pisk æggehvide godt luftig med en gaffel og strø sukker på et stykke pergamentpapir.

Dyp herefter hvert blomsterhoved i den luftige æggehvide, der fungerer som lim, inden du lægger blomsten i sukkeret. Ryst mere sukker over blomsten med pergamentpapiret.