Virtuel påskeaktivitet

Corona har lært os at gøre ting sammen hver for sig. Det kan du også gøre i påsken, hvis du ikke har mulighed for at være sammen med din familie.

Tegninger af påskeæg

Påskeløb hver for sig

Påskeløb er en hyggelig og sjov påskeaktivitet – og den kan heldigvis sagtens lykkes, selvom man ikke kan være sammen fysisk. Få her vores bud på en sjov påskeaktivitet, hvor hele familien bliver inddraget.

Til bedsteforældrene

Send en mail til jeres børn, hvor I inviterer børnebørnene til virtuelt påskeløb. Påskeløbet kommer til at foregå i deres have/gård.

I mailen kan I vedhæfte et kort over haven/gården, og hvor I gerne vil have, at de 10 påskeæg/poster skal hænges op. Husk, at de skal hænges så langt væk fra hinanden som muligt, så børnene får brugt noget energi.

Som præmie til børnebørnene for at have gennemført løbet, kan I evt. sende nogle penge via Mobil Pay eller lignende, så forældrene kan købe et påskeæg til børnene.

Til forældrene

Print tegningen med de 10 forskellige æg og lad evt. jeres børn farvelægge dem, inden I klipper dem ud og sætter en snor i.

Print de 10 spørgsmål ud og klip herefter posterne/spørgsmålene ud. Hæng den sammen med et af de farvede æg. Har bedsteforældrene lavet et kort over, hvor de forskellige æg skal hænge, skal I følge det.

Vær opmærksom på, at I til post 5 skal bruge et æg, en ske og et målebånd.

Husk at tage billeder undervejs, så bedsteforældrene kan følge med i løjerne.

Print materialet

Hent tegningen med de 10 æg (PDF)
Hent spørgsmålene til de 10 poster (PDF)

Tegningen er ikke webtilgængelig, da den udelukkende er tiltænkt udprint.