Primitiv og luksuriøs tur til Ertebølle og Myrhøj

Ertebølle
Myrhøj Camping

Stenalderscenter Ertebølle er Danmarks eneste formidlingscenter for stenalderkulturer. Centeret ligger placeret i en særegnet natur tæt på molerklint og den verdensberømte Ertebølle Køkkenmødding, der gav navn til jægerstenalderens Ertebøllekultur.

I området er der rig mulighed for, at du kan indsamle vilde urter til lands og fjordens ”frugter” til vands, så du kan sammensætte din egen vilde menu.

I gåafstand fra Ertebølle finder du Myrhøj Camping. Her der plads til, at du kan opstille din campingvogn eller slå teltet op for natten. Du kan også leje en af de i alt 19 hytter med plads til 2-5 personer. Hytterne er udstyret med et lille køkken, ligesom de fleste også har eget bad og toilet.

Håndarbejde i tipi på Stenaldercenter Ertebølle
Bestyrerne på Myrhøj camping

Den primitive tur

Vil du overnatte primitivt, kan du gøre det under åben stjernehimmel på stranden, eller du kan slå et telt op hos Myrhøj eller Ertebølle Camping.

Aftensmaden kan du tilberede på standen med udsigt til Limfjorden. I Ertebølle kogebogen kan du finde inspiration til, hvad menuen skal stå på.

Læs Ertebølle Kogebogen (PDF)

Den luksuriøse tur

Skal overnatningen være til den luksuriøse side, kan du leje en hytte på campingpladsen. Du kan også booke dig ind på Næsbydale Badehotel, Glenholm Vingård, Landal Rønbjerg eller Løgstør Parkhotel.  Alle steder er du omgivet af skøn natur, samtidig med at du kan nyde luksuriøse forhold.

Hos Kanalfodgens Køkken kan du få en gastronomisk oplevelse i topklasse med fokus på lokale råvarer. Har du lagt vejen forbi Næsbydale Badehotel eller Glenholm Vingård, er de også gerne vært for en dejlig menu i skønne omgivelser.