Fyldt appelsin Du kan fylde en appelsin med enten kagedej eller frikadellefars – og på den måde lave en lækker dessert eller hovedret med et tvist af appelsin. Det skal du bruge En appelsin...
Svampesuppe Det skal du bruge: 1 løg 1 l. vand 1 bouillonterning 200 g. bacon i tern 500 g. svampe 2,5 dl. fløde Salt Peber Sådan gør du Hak løget og svits det i en varm gryde sammen...
Hede bitter Bryg din egen bitter med urter og bær, du finder i naturen. Det skal du bruge 2 dele lyng 1 del enebær ½ del tormentilrod 2 dele perikon Lidt stjerneanis 5,5 del Brøndumsnaps...
Hybenmarmelade Det skal du bruge 500 g. hyben 2½ dl. vand 3/4 dl. æbleeddike 350 g. sukker 1 vaniljestang 2 spsk. citronsaft Atamon (kan undværes) Sådan gør du Rens og skær hyben i...
Monkey bread Det skal du bruge Dej: 400 g. hvedemel 25 g. flydende margarine 25 g. gær 25 g. sukker 2,5 dl. lun mælk 1 tsk. salt Dyppelse: 125 g. flydende margarine 125 g. brun farin 2 tsk....
Stenstegt kylling Det skal du bruge En fersk kylling Salt og peber En sten på størrelse med en stor appelsin Stanniol 2-3 aviser En sovepose Sådan gør du Pak stenen ind i stanniol og...