Naturvejlederens hjemmeservice

Udgivet: 19. februar 2021

Karin Winther viser en træugle frem

Som de fleste andre, arbejder vores naturvejleder Karin Winther også hjemmefra disse dage. Heldigvis kan man stadig vejlede folk til skønne naturoplevelser, selvom man arbejder hjemmefra – få inspiration fra Karin i dette blogindlæg.

Masser af tilbud på hylderne

Som fleste andre arbejder jeg også hjemmefra. Nedlukningen betyder dog ikke, at naturen er lukket ned, og det er heldigvis stadig tilladt at gå en tur i det fri, ligesom der er en masse unger, der skal undervises hjemmefra. Derfor arbejder jeg også på højtryk for at inspirere til aktiviteter og udeundervisning.

Det er heldigvis ikke en disciplin, jeg er ny i. Som naturvejleder i Vesthimmerlands Kommune er jeg vant til at få en idé, udvikle den, afvikle arrangementer og markedsfører idéen, som efterfølgende kan blive et ”gør de selv”-tilbud her på Naturekspeditionen.

Det betyder også, at der er en masse spændende tilbud på hylderne, som kan inspirere dig, der gerne vil bruge naturen til at koble af eller undervise. Du kan finder inspirationen på hele hjemmeside – men du kan starte her:

Følg også med på Facebook og Instagram, hvor jeg løbende deler naturtips til skønne oplevelser i det fri.

Du finder Naturekspeditionens Facebookside her
Du finder Naturekspeditionens Instagramprofil her 

 

Jeres tips

I er heldigvis også gode til at inspirere mig og hinanden – og jeg får mange tips, som jeg kan videreformidle med begejstring.

Nogle af de mange tips, har jeg samlet her:

Bliv endelig ved med at dele jeres tips med mig – på den måde bidrager I til,  at vi alle får fyldt energi på og kan sætte virkeligheden på pause for en stund. Noget, vi vist alle trænger til i denne tid.