Vælg en side

Naturvejlederens “hjemmeservice”

Karin Winther viser en træugle frem

Som alle andre, så arbejder jeg også hjemme fra pt., men da det stadig er tilladt at gå ture i naturen, og der også er masser af børn, som skal undervises, og vi generelt alle har brug for pauser med bare en lille smule normalitet, så arbejder jeg på højtryk med inspiration til aktiviteter og ude-undervisning, fortæller naturvejleder Karin Winther fra Vesthimmerlands Kommune.

Jeg er heldigvis ikke på bar bund, for den måde, som naturvejledningen i Vesthimmerland varetages på, er typisk, at jeg får en idé, udvikler den, afvikler arrangementer og markedsfører ideen, som efterfølgende bliver til et “gør-det-selv” naturtilbud, som kan findes her på Naturekspeditionens hjemmeside.

Det betyder også, at der er masser af tilbud på “hylderne”. Foldere til gåture, undervisningsmateriale både til brug på naturbaserne, men som også kan printes ud og bruges i eget nærområde, tip til mad med ingredienser fra naturens spisekammer, viden om naturens helende steder og også inspiration til “primi-deluxe” feriemodeller, da vi sandsynligvis ikke i den kommende tid kan rejse ud.

Naturbasen Jenle inspiration

Find opgaver og “Gør det selv skilte med formidling” til print her:

Hver dag sender jeg naturtip til aktiviteter ud via FB og Instagram. Jeg får heldigvis også mange tip fra andre, som jeg kan videreformidle. Bl.a. at nu blomstrer anemonerne på Louns, en opfordring til at tage på geocaching på Himmerlandsstien eller at havørnen for andet år i træk yngler ved Vilsted Sø og kan ses i kikkerten fra fugletårnet. Tip, som jeg er begejstret for og meget gerne videreformidler, da vi alle har brug for at få fyldt energi på og sætte virkeligheden på pause for en stund. Følg med på Naturekspeditionen FB og på forhåbentlig snarlig gensyn ude i naturen.

 

Andre arrangementer

16 aug
13 sep

NATURENS DAG

13. september til 14:00 - 16:00
27 sep

SVAMPETUR I JENLE PLANTAGE

27. september til 13:00 - 16:00
12 okt

PÅ SPORET

12. oktober til 10:00 - 12:00
14 okt

SNITTEVÆRKSTED I SKOVEN

14. oktober til 10:00 - 12:00

KONTAKT

Naturekspeditionen
Vesthimmerlands Kommune
Karin@naturekspeditionen.dk
Mobil: +45 3032 4939

Naturvejleder
Karin Winther

Naturvejleder Karin Winther

Naturmedarbejder
Anette Ervolder

Anette Ervolder