Følg med i årets vilde naturjulekalendere

Udgivet: 1. december 2021

gæt en rute med naturvejleder Karin Winther

Få overblik over vilde naturjulekalendere

Fra 1. december og frem til juleaften kan du deltage og følge med i et væld af spændende julekalendere, der sætter fokus på naturen og vildskaben. I dette indlæg har vi samlet et overblik over nogle af de julekalendere, der er i gang i 2021.

 

naturvejleder Karin Winther foran christiniacykel

Naturekspeditionens julekalender

Hos Naturekspeditionen har vi vanen tro gang i en sjov og lærerig julekalender på vores Facebookside. Her deler vi hver dag små videoer fra naturruter i det vesthimmerlandske – hvor vi er, skal du dog gætte!

Blandt alle rigtige gæt udtrækker vi hver dag en vinder. Vi trækker dog også en vinder over alle, som liker vores julekalenderopslag i løbet af december. Den 24. december trækker vi lod blandt alle likes om en lækker hovedpræmie.

Quiz med i julekalenderen på Naturekspeditionens Facebookside 
Læs mere om Naturekspeditionens julekalender og præmierne

 

Danmarks vildeste kommune

Danmarks (måske) VILDESTE julekalender

I Vesthimmerlands Kommune er vi en del af den nationale konkurrence om at blive Danmarks Vildeste Kommune. Miljøministeriet – der står bag konkurrencen – har i år kreeret Danmarks Vildeste Julekalender, hvor du hver dag bliver klogere på vild natur. Bag lågerne gemmer der sig nemlig 24 fantastiske fortællinger om alt fra padder til præstebiller.

Følg med i Danmarks (måske) VILDESTE julekalender
Læs mere om Danmarks (måske) VILDESTE julekalender
Læs mere om Danmarks Vildeste Kommune

 

Skilt ved Krible krableskoven

Krible Krableskoven Løghøjs julekalender

På Krible Krableskoven Løghøjs Facebookside, kan du hver dag i hele december quizze med om store og små dyr, som findes i Krible Krableskoven – lige på nær et dyr, som slet ikke bor på højen.

Selvom quizzen foregår på Krible Krableskoven Løghøjs Facebookside, deler vi her på Naturekspeditionen løbende dagens quiz og svar – så følg også gerne med her på siden.

Quiz med på Krible Krableskoven Løghøjs Facebookside
Følg med i julekalenderen hos Naturekspeditionen

 

Jul i skoven nissejagt

Tag et kig i julearkivet

Vil du fylde din december med endnu flere julerier, kan du finde masser af inspiration her hos Naturekspeditionen. Tag bare et kig i julearkivet: